Distribuți acest articol

AUR s-a consultat cu proprii susținători și a declarat că va introduce un pachet de legi prin care să protejeje copiii de propaganda manipulatoare homosexuală ce era propusă a se realiza în școli.

Pe de-asupra George Simion a anunțat și o lege privind limitarea accesului la pornografie pentru copii, la momentul de față fiind necesar un singur click prin care declari că ai peste 18 ani și să ai acces la lumea ademenitoare a actului sexual fără inhibiții. Problema este că cei mici trebuie protejați, ori lor li se oferă conținut explicit încă de când sunt mici. Ori cei mici au un mod de gândire în formare și sunt ușor de influențat, tocmai de acest lucru profitând cei care fac un astfel de conținut, scopul lor fiind clickurile date pe pagină, dar oferind chestiuni violente care nu sunt normale într-o relație corectă între un bărbat și o femeie.

Oana Cambera se opune inițiativelor propuse de către AUR, considerând că este vorba despre discriminare și că al ei copil nu a fost influențat prin Europa, unde merge în vacanțe scumpe. USR nu ține cont deloc de opinia românilor, care sunt creștini ortodoxi conservatori, USR vrea să bage pe gâtul românilor tot felul de deviații comportamentele ca fiind vorba despre normalitate. Ori homosexualitatea nu trebuie să fie o normalitate.

Deși cei ce susțin acest demers consideră că aceste acțiuni sunt menite să protejeze copiii de propaganda LGBT, nu există niciun fel de date care să susțină că numărul homosexualilor crește dacă le sunt recunoscute drepturilor și sunt acceptate în societate.O astfel de lege nu ar fi nimic mai mult decât o încercare ipocrită de a ascunde o realitate care există nu de ieri de azi, ci dintotdeauna, și ar împiedica dreptul la informare și susținere al persoanelor care nu se încadrează în așa numita „normalitate” pe care și-o dorește dl Zakaris Zoltan.

Oana Cambera confundă valorile europene cu valorile LQGBT, o chestiune des întâlnite la partidele antinaționale, neomarxist globaliste:

În acest context, și în contextul în care România a aderat nu doar la spațiul UE, ci și la principiile și valorile pe care le promovează, consider complet deplasat și retrograd anunțul dlui deputat UDMR Zakaris Zoltan că va depune un proiect de lege asemănător cu cel introdus de guvernul lui Viktor Orban din Ungaria prin care se dorește interzicerea conținuturilor informative despre diversitatea sexuală și impunerea viziunii creștine a rolurilor de gen în creșterea copiilor.


Distribuți acest articol