Actualitate

„Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie președinte”, susține senatoarea AUR Șoșoacă!


Senatoarea AUR Șoșoacă, susține că poporul român nu este pregăit să accepte că la conducere să fie o femeie președinte. Diana Șoșoacă că a fost îndemnată să între în politică de către bărbații din viața ei și mai mulți oameni politici.


Referitor la munca de senator, Diana Șoșoacă a explicat că doarme doar câteva ore pe noapte, stând în cabinetul ei de la Parlament până la ora 3 dimineață.

„Am stat numai în Parlament. Eu plecam din Parlament, mă duceam la mine la cabinet unde am zeci de plicuri și stăteam până la 3 dimineața. Dormeam trei ore și mă duceam din nou la parlament unde mă duceam să citesc legislația ce e pe ordinea de zi. O să îmi fac veacul prin parlament”, a explicat ea, pentru România TV.

Ce spune Diana Șoșoacă despre o posibilă candidatură la prezidențiale?

„Îmi aduc aminte că trebuie să ai grijă ce spui de Crăciun și de 1 ianuarie că ți se va întâmplă. Cred că dacă ar fi să fac pasul ăsta toți bărbații din jurul meu m-ar obligă. Deocamdată nu putem să vorbim de așa ceva mai sunt patru ani.

Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie președinte”, a declarat senatoarea AUR, pentru sursă citată mai sus.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button