Distribuți acest articol

Nici nu au început bine să guverneze împreună, să își găsească birourile prin ministere, că certurile au și început. PNL se visează având un guvern format numai din ai lor, în timp ce USR-PLUS cam încurcă deoarece are unele viziuni de reformare.

Alianța PNL cu USR-PLUS este clar una de conjunctură și o capcană în care liberalii au atras lupii mai tineri. Aduși în fața opiniei publice, a reflectoarelor, aceștia au fost atacați din toate părțile, așa cum de altfel era de așteptat.

Liberalii s-au așezat frumos pe scaune, au luat o pungă de pop-corn și au asistat cum presa a dinamitat USR-PLUS în aceste zile. Nu s-a văzut nici o reacție de susținere, de unitate, pare evident că cele două partide trag în două direcții diferite.

Liberalii s-au bucurat că au ieșit din centrul atenției publice și pot astfel să se ocupe de combinațiile lor clasice.

În fapt cam toată lumea știe că din partea a doua a lui 2021 PNL urmărește să guverneze cu PSD, sau cu susținerea PSD, așa cum a făcut și Tăriceanu.

Alianța cu USR-PLUS a fost doar una de conjunctură, așa cum este și numirea lui Florin Cîțu la conducerea acestui guvern temporar. Sunt niște măsuri mai greu de luat, unele aberante, altele împotriva poporului(vânzarea activelor de stat) și cineva trebuia să conducă și să răspundă, inclusiv penal.

Ori Florin Cîțu este cel mai potrivit având în vedere că este plin de datorii.


Distribuți acest articol