Actualitate

Nu ratați! Vineri, puteți fi vaccinați de către Valeriu Gheorghiță în persoană

Este confirmat, Valeriu Gheorghiță lasă uniforma militară și îmbracă halatul de doctor. Mai ceva ca un personaj dintr-un film, Valeriu Gheorghiță schimbă abordarea și pune la bătaie abilitățile sale de vaccinare. Vineri, la Sala Palatului din București, Valeriu Gheorghiță va fi prezent pentru declarații dar și pentru vaccin, vaccinul dumneavoastră pentru că aveți ocazia să fiți înțepați de coordonatorul campaniei de vaccinare în persoană.

”Începând de vineri ne propunem să avem următoarea prezentare la centrele de vaccinare: persoanele de peste 60 de ani se vor prezenta direct la centrul de vaccinare fără programare până la ora 14.00, iar după ora 14.00 se vor prezenta cei de până în 60 de ani.

Este posibil ca această modalitate de vaccinare să crească numărul de doze irosite pentru că noi vom merge pe o estimare a numărului de doze alocate fiecărui centru de vaccinare. Este posibil să treacă perioada de stabilitate a vaccinului.

Avem în mai multe localități organizate maraton de vaccinare, inclusiv în București. Chiar și eu voi vaccina, vineri, la Sala Palatului din București.”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button