Actualitate

Un nou primar la Sectorul 1. PSD a reclamat o presupusă fraudă la vot, fără să prezinte însă nici o dovadă. Cum a fost posibil ??

Parchetul va transmite un comunicat oficial abia mâine. Surse judiciare spun însă că există diferențe foarte mari între voturile renumărate de către polițiști și ceea ce s-a raportat inițial, iar Daniel Tudorache ar fi câștigat alegerile de la Sectorul 1 cu aproape 1000 de voturi în plus faţă de contracandidata sa, Clotilde Armand, actualul primar.

Operațiunea propriu-zisă de renumărare a voturilor a avut loc la sediul Serviciului Control Intern, din Capitală, acolo fiind improvizat un spațiu. 10 polițiști au fost desemnați să se ocupe exclusiv de punerea în aplicare a solicitării venite de la SIIJ.

PSD a reclamat o presupusă fraudă la vot, fără să poată prezenta însă nici o dovadă.

PSD a depus o plângere legată de rezultatul alegerilor și a reclamat comiterea unor infracțiuni de către Dan Barna, președintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu – președintele Biroului Electoral Sector 1 și Andrei Nicolescu, membru USR.

Procurorul Sorin Iașinovschi susține în ordonanța sa că, pentru a putea face actele necesare din dosar, e necesară renumărarea voturilor de la alegerile locale.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button