Distribuți acest articol

Nicușor Dan are planuri mari pentru România, dar și pentru Chișinău se pare. Încă nu a terminat probleme Capitalei, că atenția primarului general s-a îndreptat către alte probleme. Nicuşor Dan a anunţat că a discutat cu Andrei Năstase din Platoforma DA despre posibilele proiecte comune între Bucureşti şi Chişinău în domeniile – educaţie, cultură şi dezvoltare.

„Azi, la primărie, am avut oaspeţi de la Chişinău – deputaţi ai Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova şi consilieri ai acestei formaţiuni în Consiliul Municipal Chişinău.Am discutat cu Andrei Năstase şi colegii săi din Platforma DA despre posibile proiecte comune între Bucureşti şi Chişinău în domeniile culturii, educaţiei şi dezvoltării urbane.

E important ca relaţiile dintre cele două capitale să se consolideze, cu obiectivul împărtăşit de a aduce mai aproape de România şi Europa atât Chişinăul, cât şi Republica Moldova. Mi-am amintit cu plăcere despre vizita pe care am făcut-o la Chişinău şi le-am spus oaspeţilor din Republica Moldova că-mi doresc să revin curând acolo.

Mult succes tuturor celor care simt româneşte la Chişinău şi în toată Republica Moldova!”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.


Distribuți acest articol