Actualitate

Nicușor Dan promite bucureștenilor: „Iarna aceasta va fi puțin mai bine decât iarna trecută”

Una dintre promisiunile făcute de Nicușor Dan în campania electorală a fost rezolvarea cu apa caldă și frigul din apartamente. Edilul a mai spus că 53 km de rețea primară vor fi înlocuiți. Dar din păcate, singura lucrare care se face e una din Ferentari, un tronson de 13 km lungime, care deservește cartierele Sebastian, Rahova și Ferentari.

Așadar, românii care se întorc de la serviciu și vor să își facă un duș cald mai au de așteptat. Traficul aglomerat și avariile la rețeaua de termoficare a devenit o normalitate în capitala noastră.

Primarul Nicușor Dan a prezentat bilanțul activității sale din ultimele 10 luni.

Nicușor Dan: Așa cum l-am preluat, Bucureștiul era un pacient în comă la Terapie Intensivă (…) Cea mai mare parte a acestor 10 luni a fost dedicată stabilizării administrației acestui oraș. Promisiunea pe care am făcut-o a fost că iarna aceasta va fi puțin mai bine decât iarna trecută. Și asta se va întâmpla. Lucrul nou pe care-l avem acum față de iarna trecută este că s-au făcut mai multe lucrări de întreținere în această vară. Pe zona de deșeuri o să spun mai multe după ce o să rezolvăm problema. Am găsit și aici o stare de haos. Am petrecut 60 de ore ca să punem ordine în acest haos.

Primăria Capitalei dorește să cumpere ELCEN cu ajutorul Guvernului. Vorba este despre o investiție de peste 1 miliard de lei care este plătită în tranșe. Decizia va fi luată în următoarea ședință de Consiliu General.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button