Actualitate

Nicușor Dan cere voturile bucureștenilor: „Pentru orice oraş din România un mandat de patru ani e prea puţin”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că îşi doreşte un al doilea mandat de edil şi a subliniat că patru ani e prea puţin, mai ales pentru un oraş ca Bucureşti.

Dan a subliniat că încearcă să le comunice bucureştenilor, nu să se ”învârtă” pe la televizor cum făceau primarii de dinaintea sa.

Întrebat dacă îşi doreşte un al doilea mandat de primar al Capitalei, Nicuşor Dan a declarat că îşi doreşte acest lucru şi că patru anu sunt insuficienţi pentru un oraş cu multiple probleme, cum e Bucureşti.

”Eu îmi doresc, da, desigur. Pentru orice oraş din România un mandat de patru ani, în condiţiile în care nu găseşti documentaţiile deja pregătite pentru lucrările de investiţii, 4 ani e prea puţin. Pentru Bucureşti e cu atât mai mult, un oraş cu multiple probleme”, a declarat Nicuşor Dan.

Întrebat, de asemenea, dacă e ferm în această decizie, Nicuşor Dan a răspuns că le comunică bucureştenilor ”exact situaţia de fapt” şi este optimist că ei vor înţelege.

”Da, da, am început un lucru, încerc să le comunic bucureştenilor, să le spun exact situaţia de fapt, nu să mă învârt pe la televizor să le spun ce grozav sunt eu, cum au făcut predecesorii mei. Sunt foarte optimist că ei vor înţelege că mergem într-o direcţie corectă şi că viteza este cea pe care ne-o permite contextul”, a mai afirmat Dan.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button