Actualitate

Nicușor Dan caută bani la buget – amenzi de 200 lei/zi și roți blocate, după 15 august în Capitală

Începând cu 15 august șoferii bucureșteni care vor parca în centrul orașului, în zonele deținute de municipalitate, și care nu vor achita taxa în momentul sosirii în parcare, vor plăti 200 de lei amendă. Astfel, Capitala se întoarce la perioada când cuplul Udrea/Cocoș controla parcările din Capitală.

În timpul verii au fost marcate locurile de parcare deținute de Primăria Capitalei care anunța, prin viceprimarul Stelian Bujduveanu, că va aplica o politică agresivă de taxare a parcării, ce va intra în vigoare de la jumătatea lunii august.

Amenzi mari pentru șoferii care nu plătesc taxa de parcare

Amenda care va fi aplicată este de 200 lei / zi, iar imobilizarea autovehiculului prin blocarea roților se va face până la stingerea obligației de plată, anunță Compania Municipală Parcking București S.A.

Tarifele de parcare sunt diferite în funcție de zonă. La kilometrul zero este cel mai scump, 10 lei/oră, în timp ce pentru zona 2 se va achita 2,5 lei/oră.

Pentru persoanele fizice, abonamentele lunare sunt cuprinse între 210 lei și 1.050 de lei, iar pentru persoanele juridice între 280 de lei 1.400 lei.

Taxele se vor putea achita prin aplicația parking București, prin SMS la numarul 7458 sau cash în toate parcările gestionate de Compania Municipala Parking Bucuresti S.A.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button