Actualitate

Nicolae Roman(AUR): „România a fost o țară industrializată, dar ni s-a spus că este un morman de fiare ce trebuiesc aruncate”

Generalul Maior Nicolae Roman, deputat AUR, a venit la emisiunea Alert News, prezentată de Georgiana Bangălă, pentru a discuta despre minerii care își vor pierde locurile de muncă din cauza Guvernului, dar și alte subiecte de actualitate ce pot fi urmărite prin următorul link: https://fb.watch/6qLt7DVjPZ/

Primul subiect dezbătut a fost despre minerii din România, având în vedere că George Simion aduce critici dure Ministrului Energiei despre cei 8000 de români își vor pierde locurile de muncă: „Această discuție este destul de dureroasă, deoarece românii știu că această țară are bogății pe care nu suntem lăsați să le exploatăm. Cei din AUR l-au chemat pe ministrul de resort, dar răspunsurile la întrebările noastre nu au fost cele mai mulțumitoare. Toată lumea știe că partidul AUR ține foarte mult la resursele României și la cei care au meserii conexe exploatării, prelucrării și dezvoltării acestui sector.

S-a ajuns în așa fel, încât industria noastră să se prăbușească, ca oamenii să închidă și să plece acasă, decât să li se creeze posibilități de modernizare sau retehnologizare a zonelor de exploatare. Această industrie trebuie să devină una sustenabilă pentru această țară. Dacă nu găsim o soluție la această problemă, România va fi nevoită într-un viitor foarte scurt să cumpere de la alții astfel de resurse.

Orice privatizare sau orice activitate care vizează domeniile strategice ale unui țări, precum sănătatea sau educația, poate aduce un atac la siguranța națională. România a fost o țară industrializată, dar ni s-a spus că este un morman de fiare ce trebuiesc aruncate. O altă resursă importantă pentru România este lemnul. Foarte multe companii care fac exploatări în România încearcă să participe la un program de supraveghere a pădurilor. România trebuie să supravegheze pădurile, nu firmele private sau de partid. Legislația există, dar autoritățile statului nu își fac treaba.”, afirmă Generalul Maior Nicolae Roman.

Urmăriți în continuare această emisiune prin următorul link:

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button