Actualitate

Nicolae Ciucă ne pregătește de război: mai întâi se vor face pregătiri voluntare. Dacă nu se găsesc suficienți proști, caracterul voluntar va dispărea

Cam așa a fost și cu vaccinarea.

Mai întâi să se vaccineze cine dorește, vă asigurăm că nu va fi vaccinat nimeni împotriva voinței sale. După ce au terminat cu vaccinarea voluntară, care nu prea a fost un mare succes, s-a trecut pe mai departe la exercitarea de presiuni , la interdicții, la condiționări. În cele din urmă au fost la un pas de a vota vaccinarea obligatorie ca apoi să te prezinți la locul de muncă.

Pe urmă a venit războiul din Ucraina, așa că pandemia a dispărut și a făcut loc războiului.

Să fie foarte clar, boala există, precum există și cancerul sau pneumonia sau diabetul. În toate cazurile în România vorbim de pandemii deoarece extinderea acestor boli este la nivel național.

Acum România se pregătește de un eventual război.

După ce au distrus armata română de avem mai mulți generali pe timp de pace decât soldați pe timp de război și-au dat seama partenerii noștri din NATO că din moment ce există o resursă de soldați atât de bună pe granița NATO și al Uniunii Europene ar fi chiar păcat să disloce pe nemți, austrieci, unguri sau pe englezi.

Românii ar fi numai buni ca să își apere pământurile, așa cum făceau și acum jumătate de secol, și acum un secol, și acum un mileniu.

Iar generalul de carton a dat și un ordin: toți cei care lucrează în afara României, pleacți din cauza sărăciei, să vină acasă în caz de război. Adică au fost buni românii de trimis la muncă ca să aducă valută, dar nu mai sunt buni dacă vine războiul, să vină acasă să se bată în locul lui Nicolae Ciucă.

Mai întâi se va introduce caracterul voluntar. Cine dorește să facă o minimă pregătire militară este liber să o facă și intră în rezerva de război. Pentru cele câteva luni de antrenament vei primi și o indemnizație și, de ce nu, poate chiar o pensie specială. Dar apoi, în caz de război, ești numai bun de carne de tun, ca să aibă generalii bani de pensii speciale.

Dar nu vă faceți griji, dacă nu se găsesc suficienți proști care să se bată, caracterul voluntar va dispărea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button