Actualitate

Nicolae Ciucă atacă regimul lui Nicolae Ceaușescu: atrocitățile comunismului

Premierul Nicolae Ciucă degeaba a fost la orele de istorie deoarece nu a reușit să rețină absolut nimic.

Regimul politic și economic condus de către Nicolae Ceaușescu nu are nici o legătură cu atrocitățile comise de sovietici după 1945 în România.

Avem datoria de a condamna atrocitățile regimului comunist și de a onora memoria celor care s-au opus dictaturii, a spus premierul Nicolae Ciucă într-un mesaj transmis la comemorarea lui Iuliu Maniu și Ion Mihalache, personalități ale politicii românești care au murit în închisorile comuniste.

La acel moment zeci de mii de români, marea lor majoritate intelectuali, și-au găsit sfârșitul în închisorile sovietice. Însă la acel moment România se afla sub ocupație, era condusă de către agenții Rusiei la București și toate aceste crime erau făcute de către ocupanți.

La momentul la care s-a reușit scoaterea din țară a trupelor ruse și a securității sovietice, a început un amplu proces de românizare a conducerii comuniste și care a dus în cele din urmă la eliberarea celor închiși de sovietici.

Regimul comunist al lui Nicolae Ceușescu nu are nici o legătură cu regimul sovietic de ocupație, ca putem spune că cele două se aflau în totală opoziție.

Să nu uităm că Nicolae Ceaușescu a avut demnitatea de a condamna intervenția armată rusă din Cehoslovacia și a dus o politică patriotică care a determinat o creștere economică spectaculoasă.

În 1989 agenții sovietici s-au răzbunat și au comandat asasinarea lui Nicolae Ceaușescu. A fost momentul la care PCR s-a transformat în PSD și PNL, adică chiar partidul pe care Nicolae Ciucă îl conduce.

Partidul PNL nu are nici o legătură cu partidul lui Brătianu, este doar fostul PCR transformat pentru ca mafia să pună mâna pe România.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button