Actualitate

„Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei” – Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că președintele Klaus Iohannis rămâne „în agenda politică a unui singur partid” – PNL.

„Am urmărit discursul președintelui Iohannis. Se continuă în același ritm, la începutul discursului președintele încearcă să fie președintele României și pe urmă devine președintele PNL, cu toate că astăzi am avut iarăși un număr record de infectari de coronavirus. Îmi pare rău că domnul președinte rămâne în acest regim politic și într-o agenda politică a unui singur partid, PNL. În continuare eu sunt un om de bună-credință și sper că până la urmă președintele României să îmbrace haina constituțională de președinte. Și, nu în ultimul rând, mă așteptăm să facă un apel către toate forțele politice să aibă o discuție în ceea ce privește criză sanitară cu care se confruntă în acest moment România. Noi, PSD, am hotărât să trimitem cei mai buni specialiști din domeniul medicinei în acest moment din România în Parlament pentru a duce această lupta și legislativ, o lupta care va fi de durata. Dacă anumite probleme economice le putem îndrepta, cum ar fi împrumuturile guvernului Orban și ale domnului Citu, pe care le vom plăti cu toții în următorii 10 ani, fără să știm unde au fost folosiți acești bani, sănătatea românilor nu poate fi înapoiată de absolut nimeni”, a spus Ciolacu într-o conferință de presă la sediul central al PSD.

.”Noi nu putem iniția o lege cu dată alegerilor până nu avem o lege premergătoare promulgată de președinte. Dacă legea se întoarce în Parlament, o vom vota din nou”, a spus el.


El a adăugat că a avut discuții cu ceilalți lideri politici cu reprezentare în Legislativ despre data alegerilor parlamentare și că așteaptă să vadă ce face președintele Klaus Iohannis cu legea privind alegerile parlamentare pe care o are la promulgare

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button