Actualitate

Motiv de bucurie pentru români – Bogdan Aurescu anunță un nou ajutor, de 830.000 de dolari, pentru Ucraina

Ministrul Aurescu a anunţat o nouă contribuţie a României în sprijinul Ucrainei, în valoare de 830.000 de dolari, pentru Fondul voluntar privind Pachetul de Asistenţă Cuprinzătoare pentru Ucraina (NATO-Ukraine Comprehensive Assistance Package Trust Fund).

Ministrul Bogdan Aurescu a reiterat aliaţilor invitaţia de participare la prima conferinţă internaţională dedicată securităţii Mării Negre, sub egida Platformei Internaţionale Crimeea, co-organizată de către miniştrii de externe şi ai apărării din România şi Ucraina, eveniment ce va avea loc în data de 13 aprilie 2023, la Bucureşti.

El a evidenţiat angajamentul autorităţilor române de a continua susţinerea fermă a Ucrainei, pe toate dimensiunile, inclusiv pentru aspiraţiile sale euroatlantice, în baza susţinerii de către ţara noastră a politicii NATO a Uşilor Deschise, inclusiv în baza deciziilor luate la Summitul Nord-Atlantic de la Bucureşti din 2008.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. De asta nu sunt bani in buget…
    Bani, pentru Ucraina si Moldova, SUNT…
    Bani, pentru majorarea alocatiilor copiilor si pentru majorarea pensiilor bazate pe contributivitate din Romania, NU SUNT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button