Republica Moldova

Moldovenii vor fi bucuroși – USR se extinde și în Republica Moldova

Liderul USR, Cătălin Drulă, a afirmat, vineri, că formațiunea se extinde în Republica Moldova. El anunță că deputatul moldovean Lilian Carp s-a înscris în USR. „Astăzi (vineri – n.r.) facem un pas important pentru consolidarea USR în Republica Moldova, prin venirea în partidului nostru a deputatului Lilian Carp, președintele Comisiei pentru Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică din Parlamentul Republicii Moldova.

Lilian e un om activ, hotărât, un român pro-european din Republica Moldova, care reprezintă și aici, si acolo forțele reformiste pro-europene”, spune liderul USR, Cătălin Drulă, conform Mediafax.

Lilian Carp este un politician pro-european din Republica Moldova, vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate, partidul președintelui Maia Sandu, și președinte al Comisiei Parlamentare pentru Securitate Națională și Ordine Publică din Parlamentul Republicii Moldova. A fost, de asemenea, consilier al primarului Chișinăului Dorin Chirtoacă.

Deputatul Lilian Carp a anunțat că va dezvolta organizația USR de la Chișinău și va înființa filiale în fiecare raion din Republica Moldova.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button