Republica Moldova

Moldovenii vor fi bucuroși – USR se extinde și în Republica Moldova

Liderul USR, Cătălin Drulă, a afirmat, vineri, că formațiunea se extinde în Republica Moldova. El anunță că deputatul moldovean Lilian Carp s-a înscris în USR. „Astăzi (vineri – n.r.) facem un pas important pentru consolidarea USR în Republica Moldova, prin venirea în partidului nostru a deputatului Lilian Carp, președintele Comisiei pentru Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică din Parlamentul Republicii Moldova.

Lilian e un om activ, hotărât, un român pro-european din Republica Moldova, care reprezintă și aici, si acolo forțele reformiste pro-europene”, spune liderul USR, Cătălin Drulă, conform Mediafax.

Lilian Carp este un politician pro-european din Republica Moldova, vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate, partidul președintelui Maia Sandu, și președinte al Comisiei Parlamentare pentru Securitate Națională și Ordine Publică din Parlamentul Republicii Moldova. A fost, de asemenea, consilier al primarului Chișinăului Dorin Chirtoacă.

Deputatul Lilian Carp a anunțat că va dezvolta organizația USR de la Chișinău și va înființa filiale în fiecare raion din Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button