Actualitate

Marius Lulea(AUR): creșterea economică este la politicieni, la români sunt prețuri duble

Marius Lulea, vicepreședinte al AUR, critică afirmațiile făcute de către Marcel Ciolacu și prin care afirma că România are creștere economică, adică ca și cum or duce-o bine și nu au de ce să se plângă:

„Creștere economică este doar la politicieni, nu și la români, unde prețurile s-au dublat, nu salariile.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, o ia pe urmele lui Florin Cîțu și îi ofensează pe români spunându-le că avem creștere economică. El completează minciunile lui Klaus Iohannis și care ne spune că o ducem bine.

Presupun că au consultanți de imagine comuni, dacă începe să abereze pe aceeași placă.

Cum să le spui asta românilor, că totul este bine, când prețurilor în unele cazuri s-au dublat?”.

Vicepreședintele AUR susține că cifrele sunt false deoarece ele nu țin cont de inflație, respectiv degeaba crește valoric suma de bani dacă cu ea cumperi cu mult mai puțin datorită prețurilor mari:

„Sigur că inflația duce la cifre false din moment ce banii nu mai au real valoare, dar în acte ei sunt mai mulți. Bine ar fi fost ca banii printați să ajungă în investiții, pentru ca efectul să fie redus, dar ei s-au dus pe pensii speciale, subvenția la partidele politice și angajații duși de partide în aparatul de stat pentru sifonarea banului public.

Dacă vei compara leul de acum cu cel de acum un an, rezultatul va fi distorsionat dacă nu se ține cont de inflație.

Sigur că nu avem real creștere economică ci recesiune și acest lucru nu este bine.

Dacă cu mai mulți bani cumperi cu mult mai puțin înseamnă că oamenii o duc mai prost, nu mai bine” susține Marius Lulea, vicepreședinte al AUR.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button