Distribuți acest articol

Este vorba despre George Botoran, fost candidat USR-PLUS la Senat, la alegerile parlamentare din 2020 și un adevărat critic la adresa PSD. Se pare că ura pe socialișiti nu a fost prea mare, având în vedere că George Botoran s-a alăturat partidului PSD.

La 23 mai 2019, înainte de alegerile europarlamentare din acel an, el distribuia un mesaj, pe Facebook, prin care condamna PSD-ul și reprimarea protestului din 10 august 2018.

Doresc să îi salut pe toți prietenii cu care am lucrat în afara României! Așa cum am promis și am demonstrat, niciunul din voi nu a fost dat uitării! Sper să nu uitați nici voi de datoria față de țară și pe #26Mai să-i trimiteți acasă pe cei care și-au bătut joc de viitorul nostru!
Am pus mai jos o poză care să vă reamintească ce crede PSD despre cei 4 milioane de români din diaspora. Ne-au alungat din țară, ne-au gazat în Piața Victoriei pe 10 august, ne-au umilit desconsiderând munca noastră de peste hotare, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar de doi ani arată constant cât de mult îi disprețuiesc.
Pe 26 mai vă invit să le arătăm că PSD nu înseamnă România! Votul este unealta prin care îi putem înlătura pe infractori din funcții publice. Mergi la vot și alege Alianța 2020 USR PLUS!”, era mesajul distribuit atunci de Botoran.


Distribuți acest articol