Distribuți acest articol

Ministrul Fondurilor Europene promite cel mai mare proiect de infrastructură, fără a avea măcar Planul de Redresare și Reziliență aprobat de Bruxelles. Este ca și cum ai merge la cumpărături cu lista făcută, dar tu nu ai banii la tine...

„Demarează şi cel mai mare proiect de infrastructură din PNRR: autostrada Moldovei. Acesta este motivul pentru care am susţinut şi am luptat în negocierile cu Comisia Europeană să avem 3,1 miliarde de euro pentru autostrăzi în PNRR: fiindcă este o datorie istorică faţă de români şi fiindcă avem acum proiecte mature şi multă determinare la conducerea Ministerului Transporturilor pentru a le pune în practică. Am spus şi iată că aşa facem. Au început, totodată, şi alte proiecte prin PNRR, precum Programul pentru construirea de creşe, cartea electronică de identitate, iar la nivel local, proiectul unei noi maternităţi la Timişoara. Vor urma multe altele”, a scris Cristian Ghinea, miercuri pe Facebook.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, primele exproprieri pentru A7. „Veste bună pentru unul dintre cele mai importante proiecte ale României, coloana vertebrală care străbate Moldova de la nord la sud”, a transmis ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.


Distribuți acest articol