Distribuți acest articol

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a scris în PNRR că România se află pe locul 27 din 28 în ceea ce privește competențele digitale. Ce nu știe Cristian Ghinea este că sunt decât 27 de state în Uniunea Europeană. Are timp el să învețe, având în vedere că PNRR a fost respins a treia oară. Mai avem timp de câteva respingeri până la următoarele alegeri, sau Guvernul va aduce consilieri străini să le facă treaba miniștrilor, nu ar fi pentru prima oară.

În textul documentului se arată că „în ceea ce privește competențele digitale, România se situează pe locul 27 din cele 28 de țări ale UE în clasamentul Indexului DESI”. Care este cel de-al 28-lea stat al Uniunii Europene?

Ar putea fi o imagine cu text care spune „PlanulNational Redresare Rezilienta 2.11.1 Cloud guvernamental și sisteme publice digitale recalificați pentru a ocupa astfel de posturi vacante, adesea pentru că instruirea nu este disponibilă la momentul și locul potrivit. În ceea ce privește competențele digitale, România se situează pe locul 27 din cele 28 de țări ale UE în clasamentul Indexului DESI România se află mult sub media UE in ceea ce privește”

Distribuți acest articol