Actualitate

Ministrul de Externe susține că românii nu trebuie să știe prea multe despre discuțiile cu Ucraina

Ministrul de Externe ucrainean a fost la București într-o întâlnire cu al nostru ministru de Externe, Bogdan Aurescu. Aceștia susțin că au discutat despre pace, dar vocile internaționale susțin că ministru de Externe ucrainean este trimis prin Europa pentru a strânge arme pentru țara sa.

Guvernul României dorește să introducă noi taxe pentru firme.

Nu știm daca ați remarcat, dar s-a schimbat retorica vestului, retorica legata de razboi:

Ucraina trebuie să castige și să învingă Rusia. Asta e noua retorica a vestului. Iar asta justifică mai multe arme si mai multi morti.

Guvernele lui Iohannis s-au împrumutat prea mult: împing țara spre incapacitate de plată.

Dupa intalnirea cu Kuleba, Bogdan Aurescu a avut o ieșire fulminantă. În declaratie, acesta a susținut că nu e bine ca opinia publica sa stie prea multe despre dicutiile astea legate de arme si inarmarea Ucrainei.

Aurescu face declaratii fulminante dupa intalnirea cu Kuleba.

PCR, ne scuzați, PSD dorește să numească la CCR un mason care nu a terminat o facultate acreditată.

Cum adica nu e prea bine ca noi, care platim salariu de ministru sa știm ce vorbiti voi depre arme si înarmarea Ucrainei? Nu ar trebui sa stim si noi daca vreti sa ne bagati in razboi? Nu ar trebui sa fie si decizia noastra asta?

Banuiesc ca nenea Aurescu vrea sa ne bage in razboi si noi sa ne ducem ca prostii sa murim fara sa stim de ce. Aurescu, in mod cert, nu va lupta in razboiul ala. El se va duce, la fel ca si Kuleba, sa cerseasca arme pe la altii. Noi, prostii, ne vom da viata pe front.

Florin Cîțu va fi dat afară din PNL și își va pierde funcțiile deținute în statul român.

Cam asta fac politicienii nostri zilele acestea. Sunt multi alti politicieni romani care vor sa faca lucrurile pe ascuns. Se intampla asta pentru ca sunt presati de voci externe sa se implice tot mai mult in razboiul acesta care nu este al nostru. Implicare mai mare înseamnă mai mulți bani pentru arme. De la SUA, Germania, Austria, bineinteles. Nu degeaba a fost de acord Iohannis cu creșterea de la 2% la 2.5% din PIB al bugetului MApN.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button