Actualitate

Ministrul Bode: „România este o țară sigură” Realitatea: Angajaţii unui magazin, bătuţi de interlopi pentru neplata taxei de protecţie

Se pare că din fotoliul de Ministrul al Afacerilor Interne nu se vede realitatea din teren. Lucian Bode susține că România este o țară sigură, după explozia în stil mafiot de la Arad. Realitatea iese din nou la iveală cu un alt incident, unde interlopii au bătut angajații unui magazin pentru că patronul nu a plătit taxa de protecţie.

„La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Vităneşti au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 de către un bărbat din comuna Drăgăneşti-Vlaşca despre faptul că a fost agresat. Din verificările efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a reieşit faptul că apelantul şi alte două persoane, bărbaţi, ar fi fost agresate fizic de către doi bărbaţi pe care îi cunosc. În urma altercaţiei două persoane au necesitat îngrijiri medicale, sens în care au fost transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situaţii de fapt”, transmite IPJ Teleorman.

Back to top button