Distribuți acest articol

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost chemat în Parlament pentru a explica modul în care autoritățile au acționat la Congresul PNL, având în vedere că imaginile au arătat că măsurile de protecție pe timp de pandemie au fost respectate doar pe hârtie.

Lucian Bode a refuzat, având în vedere că este în ‘echipacâștigătoare’, a considerat că nu este necesar să dea explicații românilor.

Partidul Social Democrat nu a ratat șansa de a lansa un nou atac a adresa lui Bode, pe care îl acuză de lașitate, în condițiile în care avea de dat o explicație extrem de dificilă, după ce a participat personal la controversatul congres – mamut al pNL săptămâna trecută.

“Bode, un mare fricos care se ascunde după funcție, nu vine astăzi în Parlament la Ora Guvernului. Trebuia sa explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă. Și asta în timp ce introduce alte și alte restricții și tine oamenii în casă. Și le dă amenzi!Ce ascunde Bode? De ce nu vine să explice?“, spune PSD.


Distribuți acest articol