Actualitate

Miniștrii vor primi peste 2.000 de lei la salariu. Pensionarii cam 150 de lei

Politicienii români și-au fixat salarii foarte mari și acum propun de fiecare dată creșterea procentuală a tuturor salariilor. Cică așa e ușor și cică corect: sa creștem la toți la fel.

Problema este că ei mint pe români, își bat joc de români:

Un ministru are un salariu de chiabur, de peste 20.000 de lei în fiecare lună. Dar ministrul mai are diurnă, cazare, masă, transport și tot felul de servicii separate. Un român obișnuit plătește din salariu și masa, și cazarea, și transportul. Un român are în medie un salariu lunar de doar 3.000 de lei, dar miniștrii au de 10 ori mai mult. Când crești cu 10% salariile la toți un ministru de la PSD sau de la PNL primește în plus cel putin 2.000 de lei.

Politicienii au salarii foarte mari

Un român câștigă în medie 3.000 de lei. Atunci când promite guvernul încă 10% în realitate dă românilor 300 de lei și oferă la miniștri o creștere de 2.000 de lei, aproape de 10 ori mai mare. Întrebarea este: păi nu ar trebui toți românii să fie egali, nu avem toți ziua formată din 24 de ore?

Marea majoritate a pensionarilor câștigă lunar aproape 1.000 de lei. Sunt bani foarte puțini cu care nu putem să mai facem nimic în ziua de astăzi, bătrânii țării sunt la mila copiilor și a celor din jur.

Un pensionar primește o creștere de venit de 100 de lei, iar un ministru de la PSD și un ministru de la PNL primesc fiecare câte 2.000 de lei.

Păi noi nu suntem proști, este normal că e o minciună că vorbim despre o creștere echitabilă deoarece nimic nu este echitabil. Păi un român simplu mănâncă de 100 de lei și un politician de la PSD și PNL de 2.000 de lei? Valoarează un politician oare cât 10 români?

Românii sunt mințiți

Așa sunt românii mințiți cu niște creșteri procentuale. Nouă ne cresc salariile cu puțin și lor își cresc salariile cu foarte mult. Cică așa e corect, să dăm la toți 10% în plus la salariu, păi noi spunem că nu este corect: haideti să dăm și celui sărac și politicienilor de la PSD și PNL câte 500 de lei, să arătăm că nouă ne pasă de această țară.

Back to top button