Actualitate

Mihai Tudose: „Florin Cîțu este cel mai urât om din România. Lumea scuipă ecranul când âsta spune ceva”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose îl găsește vinovat pe Florin Cîțu pentru dezastrul în care se află România în acest moment. Pandemia a luat-o razna în țară, cu toate că premierul Cîțu dădea asigurări că valul patru a fost pregătit de autorități.

Liderul PSD a mai adăugat că toate cele 5000 de persoane care au participat la congresul PNL, au fost sancționat cu 10.000 de lei, ceea ce înseamnă 2 lei de persoană, o sumă infimă comparativ cu amenda primit de un cetățean de rând.

Cîțu este cel mai urât om din România, ăsta când spune despre valul patru, lumea schimbă televizorul sau scuipă pe ecran.

Astăzi un vârf al PNL-ului declară că suntem în vârful valului 4 al pandemiei, când tu vii sâmbătă, strângi 500o de oameni. Vor închide țara și n-au trecut decât 3 zile după congres. Sâmbătă în țara asta nu era nimic apoi au făcut congres.

Oamenii ăștia nenorocesc o țară cu zâmbetul pe buze. Îi dăm jos marți. Alt guvern preia situația dezastruoasă, medici nu avem iar demenții vor să dea afară niște medici.

Anul trecut România a fost pe locul 10 în lume la moarte în exces pentru că nu mai aveau loc în spitale. Azi nu mai avem paturi, subfinanțare completă la toate programele de boli cronice. Nimeni nu răspunde”, a declarat Mihai Tudose,

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button