Actualitate

Metrorex a anunțat că accesul călătorilor în stațiile de metrou ar putea fi restricționat pentru evitarea supraaglomerarii.

Metrorex a informat în cursul zilei de joi, 15 octombrie , că personalul de pază susținut de Poliția Metrou și alte forțe de ordine publică vor limita, după caz, accesul călătorilor în stațiile de metrou pentru evitarea supraaglomerarii, .

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUB-IF), ai Poliției Metrou și cei ai Metrorex s-au întâlnit miercuri pe fondul evoluției cazurilor de îmbolnăvire cu Covid și al urgențelor medicale cu care s-a confruntat Metrorex în ultima perioadă.

„Urmare a evoluției cazurilor de îmbolnăvire cu Covid și a urgențelor medicale, în cadrul acțiunilor comune de cooperare, în data de 14.10.2020, la sediul Metrorex a avut loc o întâlnire la care au participat reprezentanți ai ISUB-IF, ai Poliției Metrou, și ai firmelor împreună cu reprezentanții Metrorex. În cadrul întâlnirii, în urmă analizelor efectuate s-au concluzionat următoarele: personalul medical care efectuează intervenția va avea în vedere extragerea persoanelor afectate din tren, acolo unde situația o permite; personalul de pază, împreună cu Poliția Metrou și cu alte forțe de ordine publică, precum și salvatorii Metrorex, vor asigură protecția zonei de intervenție; personalul de pază susținut de Poliția Metrou și alte forțe de ordine publică, vor limita după caz, accesul călătorilor în stațiile de metrou pentru evitarea supraaaglomerarii”, precizează Metrorex

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button