Distribuți acest articol

Începutul de an 2021 vine cu mesaje optimiste din partea tuturor oamenilor politici, iar Dan Barna – președintele USR, transmite un semnal de speranță și încredere că viețile românilor vor intra pe un făgaș normal.

„La mulți ani, România!

Urmează un an 2021 în care avem cu toții speranța și eu am încrederea că vom putea să redevenim acea societate exuberantă, acea societate în care ne întâlnim, în care dezbatem, în care mergem mai departe noi ca țară și fiecare dintre noi ca individ. A început o campanie de vaccinare pe care vă încurajez să o susțineți pentru că este unul din instrumentele prin care putem, în 2021, să redevenim o societate care își regăsește sănătatea.

La mulți ani, tuturor! Vă mulțumesc pentru încredere! 2021 va fi un an în care fiecare dintre noi vom fi un pic mai bucuroși și mai împăcați. Voie bună și la mulți ani fiecărui român.”

Alăturat mesajului de mai sus, președintele USR a ținut să transmită pe pagina personală de Facebook și un mesaj video urmăritorilor ce poate fi ascultat aici: https://www.facebook.com/DanBarnaUSR/videos/312566946727367

Sursă text: pagină Facebook Dan Barna

Sursă foto: USR.RO


Distribuți acest articol