Actualitate

Meciul Islanda-România din play-off-ul pentru Euro 2020 se va disputa fără spectatori

Este oficila : Meciul naționalei României cu Islanda, programat în deplasare, la 8 octombrie, în semifinalele barajului pentru Campionatul European, se va disputa fără spectatori.

Potrivit frf.ro, federația islandeză a emis o informare cu privire la noile decizii ale autorităților naționale din Islanda în contextul pandemiei Covid-19. Astfel, deși UEFA anunțase că țările-gazdă pot primi fanii proprii până la 30 la sută din capacitatea stadionului (fără aceeași posibilitate pentru fanii oaspeți), Islanda-România se va juca fără spriinul suporterilor pentru islandezi, conform news.ro.

Decizia vine după ce Islanda a înregistrat ieri 63 de noi cazuri pozitive coronavirus, al doilea record pentru o zi din luna aprilie până acum. Ministerul Sănătății din Islanda a reevaluat situația pandemiei în statul nordic și a modificat normele începând de luni.

Astfel, autoritățile naționale vor limita adunările de mai mult de 20 de persoane, cu câteva excepții printre care nu se află, cel puțin până la această oră, partidele de fotbal. Cum măsura UEFA privind cei 30 la sută din stadion se aplică doar dacă și legislația națională e permisivă, momentan iese din discuție accesul oricăror fani joi, la Islanda-România, a menționat frf.ro.

Sursa foto : eurosport.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button