Actualitate

Marș auto organizat de AUR. Un convoi impresionant de mașini a traversat capitala

AUR a organizat un marș auto impresionat în capitală, care a pornit din fața magazinului IKEA și au traversat orașul până când au ajuns în Piața Constituției. Sunt ultimele minute de campanie, ultimele momente în care AUR îi mai poate convinge pe români că schimbarea este în mâinile lor și că este important să pună ștampila pe singurul partid sistem.

„Pentru libertatea noastră luptăm. Vorbim cu fiecare român pe care îl întâlnim în stradă. Vorbiți cu oamenii să nu mai voteze pe nimeni din actualul parlament. Ne cumpărăm înapoi lemnul românesc, pe care îl scoatem afară sub formă brută. Plecăm de la IKEA și mergem prin Constituția care nu se mai respectă și ne ducem la alte magazine care nu mai aparțin românilor”, a spus George Simion.

„O să ne ia Crăciunul, o să impună vaccinarea obligatorie sub altă formă: nu ai voie să intri în magazin sau să călătorești, dacă nu ești vaccinat. Suntem români și vrem să fim stăpâni la noi acasă. Hai, până la capăt! Hai, că putem!” – acesta este mesajul liderului AUR pentru toți românii, care sunt așteptați duminică, 6 decembrie, la vot.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button