Actualitate

Marius Lulea(AUR): sondajele de opinie nu au nici o legătură cu realitatea. Sunt multe minciuni

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, susține că sondajele de opinie prezentate în spațiul public nu prezintă informații reale și sunt simple minciuni care au drept scop manipularea activului de partid.

„Sondajele de opinie spun foarte multe minciuni. În 2020 aceste institute de sondare nu vedeau deloc AUR, să sperăm că vom ajunge tot acolo. Informațiile duse în spațiul public nu sunt reale și au o singură menire: să își mintă PSD și PNL propriul activ de partid. Se mai încearcă și mascarea unor alte evenimente publice, cum ar fi situația economică catastrofală în care ne aflăm.Orice sociolog serios vă va spune că procentele nu se modifică fundamental de la o lună la alta. Oamenii sunt destul de consecvenți în abordare. Consecvența popoarelor, a maselor mari de oameni, reprezintă una din caracteristicile uzuale folosite pentru influențarea lor” a declarat Marius Lulea.

El susține că există o înțelegere în interiorul presei TV ca AUR să apară mai rar pentru a nu mai asigura expunere mare, revenindu-se practic la situația dinainte de alegerile parlamentare când nu se spune absolut nimic despre formațiunea condusă de George Simion:

„De vreo lună există comandă la nivel de presă TV ca să nu se mai dea nici o informație despre AUR. Au ajuns și ei la concluzia că oricât ne-ar denigra ei românii văd dincolo de mizeria aruncată . Așa se face că s-a revenit la tactica dinainte de alegeri: nici o știre despre AUR. Și acest aspect l-am anticipat împreună cu colegii, așa că ne găsiți permanent online pe toate rețelele de socializare importante dar mai ales pe teren, printre români .Creșterea AUR de după alegeri s-a datorat în primul rând creșterii expunerii publice deoarece doar 40% dintre români știau de noi la alegeri. Automat a avut loc o racordare la noua situație”.

Marius Lulea mai susține că informațiile din spațiul public nu sunt reale dar când AUR va dispune de informații reale privind percepția publică le va pune la dispoziție: „Nu am acum niște date certe dintr-o sursă sigură și care să fie recente ca să vă spun ceva. La momentul de față am dat însă startul unei cercetări sociologice reale dar care va dura aproximativ 2 luni. Când am datele vi le voi prezenta așa cum sunt ele.Pot să vă spun că cifrele din spațiul public nu au nici o legătură cu realitatea. PSD nu prea este afectat de guvernare dar PNL suferă grav și așa cum văd eu spațiul online sunt cu mult sub AUR, mă aștept chiar la nivel de USR. În 2020 probabil am fost unul dintre puținii care alături de George am anticipat corect ce scor vom obține iar în 2024 ne vom atinge targhetul”.

Back to top button