Actualitate

Marius Lulea(AUR): numai Unirea cu România poate garanta securitatea Moldovei

Marius Lulea, prim-vicepresedinte al AUR, susține că singura cale de a se putea asigura securitatea Republicii Moldova este numai Unirea cu România. Declarația a fost făcută în contextul crizei din Ucraina ce pare a se extinde și în Moldova:

„Securitatea românilor majoritari în Republica Moldova se poate asigura numai prin Unirea cu România.

Oligarhia politică de la Chișinău insistă să păstreze o graniță nedreaptă numai pentru a avea o „țară” doar a ei. În acest timp majoritatea politică și-a dobândit cetățenia română, copiii lor locuiesc în cele mai scumpe orașe ale Europei, beneficiază din plin de statutul de cetățean român. Cel mai probabil cu toții își vor aduce aminte de ce drepturi au când vor trece Prutul ca să nu apere pământul strămoșesc.

Citiți și despre proiectul AUR prin care consumatorul român ar trebui să fie protejat.

Fac acest lucru pentru a deține controlul oligarhic asupra vieții a 4 milioane de români. Cumva situația seamănă perfect cu cea din România.”

Marius Lulea amintește de faptul ca parlamentul de la București deja a votat o declarație care deschide poarta unirii, însă politicienii de la Chișinău refuză dialogul pe această temă pentru a-și putea menține privilegiile:

„Pe 27 martie 2018 parlamentul României a votat o invitație la Unire, ascunsă bine de politicienii de la Chișinău pentru a nu fi obligați să facă același lucru. Practic România a deschis calea.

USR se află deja la 7%, doar o minune mai poate împiedica partidul neomarxist să părăsească scena politică din România în 2024.

Securitatea în regiune se poate asigura numai dacă România este un stat întreg și puternic. Nici la București nu mai putem continua cu dezmățul politic. Avem oameni de valoare și ei trebuie să conducă, nu grupări infracționale de escroci. Poate se vor trezi și partenerii noștri că ar fi mai bine să aibă parte de parteneri serioși decât de escroci pe post de slugi obediente”.

Citește pe CRITICII.RO despre cei doi candidați propuși de PSD și PNL pentru a fi judecători la CCR. Iar ne facem de rușine prin numiri politice.

Back to top button