Marius Lulea(AUR): există un plan de falimentare a Poștei. Miza: activele imobiliare

Marius Lulea, vicepreședinte al AUR, atrage atenția că există un plan premeditat și bine pus la punct, care astăzi se implementează și care are drept scop falimentarea Poștei Române.

Miza acestui plan o reprezintă activele imobiliare care valorează peste un miliard de euro. Dusă la faliment compania ar urma să predată pe sume derizorii și apoi activitatea închisă și oamenii dați afară.

„Protestul angajaților de la Poștă este unul legitim: nu se poate să câștige majoritatea 1.700 de lei în timp ce șefii numiți politic au mii de euro, uneori și peste 10.000 de euro pe lună.

Compania este dusă premeditat spre faliment de escrocii din partidele politice. Oamenii vor să lucreze, vor să aibă de muncă, vor investiții și condiții normale de muncă”.

Marius Lulea susține că Poșta Română este sifonată prin firmele de partid și așa nu mai rămân bani pentru investiții.

„Firma este sifonată prin companii de partid, bani nu sunt de investiții deoarece banii dispar.

Miza o reprezintă activele imobiliare de peste un miliard de euro. Vor veni cu soluția magică: privatizarea către un așa-zis investitor străin. Sigur că asistăm la un plan în desfășurare care urmărește închiderea companiei și vânzarea apoi la bucată a clădirilor și terenurilor amplasate în cele mai bune locații din România.

Nu vă lăsați învrajbiti de politicienii care spun că serviciile sunt proaste, oamenii nu muncesc… Păi asta au făcut politicienii prin numirile politice: un management care nu permite bunul simț. Uitați-vă la companiile private cum se poate dacă ai șefi care chiar vor să facă treabă .

Băieții și-au pus în cap ca până în 2024 să radă tot”.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Pentru Ciucă criza și sărăcia sunt oportunități: câștigă de la stat peste 60.000 de lei lunar
Next post :) Pentru că nu va mai fi deputat trece de la USR la PNL