Actualitate

Marius Lulea(AUR) despre „speciali” făcuți de CCR: partidele se comportă precum stăpânii de sclavi

Marius Lulea, vicepreședinte al AUR, critică decizia „judecătorilor Curții Constituționale a României ” de a oferi pensii speciale parlamentarilor români. El consideră că statul român este acaparat iar deciziile nu se mai iau deloc în interesul românilor sau în spiritul Constituției țării.

„Tot astăzi românii au mai primit o lovitură. Judecătorii CCR , numiți acolo de către partidele politice, au decis ca parlamentarii să își mențină privilegiile, adică pensiile speciale. Nu e de ajuns că își bat joc de români, că partidele sunt de fapt organizații de crimă organizată unde escrocii conduc, nu e de ajuns că plătim anual peste 50 de milioane de euro bani către partide, acum și-au redat pensiile speciale. Pe scurt judecătorii care au și ei pensii speciale și care au fost numiți de către partide, au decis ca politicienii să aibă pensii speciale. Nu e nimic constituțional aici, România este pur și simplu ocupată de o gașca de câteva sute de escroci. La CCR se află nulități nerecunoscute profesional, cum ar fi ultima numire a PSD: un procuror ce a făcut o facultate neacreditată și care a fost respins de colegii din magistratură pe motiv că nu deține calitatea profesională și morală”., a declarat Marius Lulea.

Marius Lulea critică și atitudinea partidelor față de sindicate și încercarea lor de a distruge mișcarea sindicală, în contextul crizei generate de demiterea a peste 200 de șoferi de la STB pentru că au avut curajul să ceară condiții de muncă mai bune și mașini noi:

„Mă declar scârbit de tot ce fac „partidele” și „politicienii” împotriva românilor. Ei se comportă ca niște stăpâni și s-au obișnuit ca românii să fie sclavii lor.

Ăstazi am fost alături de sindicatele care protestau față de cei peste 200 de șoferi dați abuziv afară de către PNL cu acordul tacit al PSD. Marii apărători ai muncitorilor și sindicatelor au dispărut deoarece real nici nu făceau asta. Sute de familii vor suferi deoarece un director numit de PNL a dorit să se răzbune pe muncitorii care au cerut autobuze noi și condiții normale de muncă.

Este o luptă grea, pare imposibilă, dar trebuie să răzbim, altă șansă nu avem”, susține Marius Lulea.

Back to top button