Actualitate

Marius Lulea: Escrocherie marca PSD, corturile lor sunt goale, nu strâng semnături

Asistăm la o escrocherie sistematică, orchestrată de PSD și PNL, în contextul strângerii de semnături pentru alegerile europarlamentare – toate corturile instalate de partide sunt goale, nimeni nu semnează cu adevărat, listele cu semnături sunt falsificate, iar toate datele personale sunt furate.

Această realitate e un atac frontal asupra democrației, fraudarea procesului electoral este o crimă împotriva statului de drept.

Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR: PSD nu a strâns o semnătură. dar va prezenta probabil un milion. Ambele partide completează din birou semnăturile pentru alegeri, la corturile PSD și PNL nu vine nimeni să semnze.

„Este inacceptabil ca anul 2024 să asistăm la asemenea tactice electorale abuzive și ilegale”

Regimul PSD-PNL se transformă într-o dictatură, corupția a distrus încrederea în stat și pune semnul întrebării legitimitatea întregului aparat politic.

Societatea românească nu trebuie să accepte această mascaradă electorală.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. PSD și PNL aceeași Marie cu alta pălărie! Hoția cea mai mare a fost și este în mandatele acestor partide. NU mai avem justiție,nu mai avem DNA,nu mai avem liniste,nu mai avem siguranța zilei de maine.Suntem un stat corupt ! Ne interesează doar cuvântul furt ! Corupția este la ea acasă fără consecinte grave !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button