Actualitate

Marius Lulea (AUR) : plecarea lui Cîțu nu rezolvă nimic, plecarea „combinatorului” Iohannis DA

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, consideră că demisia lui Florin Cîțu de la conducerea PNL nu va rezolva nimic și doar plecarea lui Klaus Iohannis ar opri crizele sociale, politice și economice în care se află astăzi România. El acuză președintele că acționează ca un „combinator” și nu ca un om de stat:

„Plecarea lui Florin Cîțu de la conducerea PNL nu rezolvă nimic pentru români.

Când în ultimii ani ai avut toate combinațiile posibile de guvernare PSD, PNL și USR îți dai seama că problemele vin din altă direcție.

Traian Băsescu a fost un președinte „jucător”, adică a jucat cu justiția după cum vroia, însă putem spune despre Klaus Iohannis că este un președinte „combinator”.

Sursa problemelor țării se află la Cotroceni, de acolo de unde un individ fără scrupule și lipsit de sentimente calcă în picioare pe toți cei care îl slujesc”.

Marius Lulea consideră că la acest moment ne aflăm într-o formă de dictatură în care partidele politice nu își mai îndeplinesc rolul democratic:

„Astăzi România nu mai este condusă democratic de partidele alese, astăzi dictatura are alte forme.
La PNL parlamentarii primesc bilețele cu ce anume trebuie să voteze. Nimeni nu știe cine ia acele decizii, majoritatea împotriva interesului național.
La PSD partidul este supus unui președinte care i-a umilit pe ei și pe alegătorii lor timp de mulți ani. Cum se face acest lucru? Prin șantaj și dosare ținute la sertar. Nu așa se conduce o țară.

Președintele ar trebui căutat pentru înaltă trădare, dar noi știm că pe urmă ei primesc slujbe bine plătite la stat sau în organizațiile internaționale”.

Marius Lulea mai susține că președintele Klaus Iohannis nu va ajunge niciodată secretar general al NATO:

„Sigur că Iohannis nu va fi nici un secretar general NATO, nici nu dorește acest lucru. Acolo te duci la muncă, ai program, nu ești la piciorul nevestei când vrea ea.

A fost Orban, a venit Cîțu, va dispărea și Ciucă”.

El atrage atenția și asupra gradului ridicat de îndatorare la care țara a fost adusă:

„România este astăzi mai datoare cu peste 50 de miliarde de euro. Cine va plăti acest dezmăț? Ei pleacă, își iau locurile calde la BNR sau la CEC, dar cetățenii rămân cu prețurile mari, viața grea și ratele la bănci.

Klaus Iohannis ar trebui să plece, degeaba poporul primește capete tăiate dacă ele sunt simple slugi”.

Back to top button