Actualitate

Marius Lulea (AUR): Mafia politică din Giurgiu a blocat investițiile

La Giurgiu, investițiile atât străine, cât și românești se confruntă cu blocaje din partea mafiei politice, potrivit afirmațiilor făcute de Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR. Acesta susține că partidele PSD și PNL stau în spatele acestor manevre, cerând mită de la investitori sau alungându-i prin întârzierea proceselor de autorizare.

Marius Lulea subliniază că Giurgiu nu își capitalizează potențialul geografic, având Bucureștiul și Dunărea în imediata apropiere. De asemenea, a adăugat că județul are unul dintre cele mai scăzute rate de angajare din țară, cu doar unul din opt locuitori angajați și cu un număr redus de firme active.

Liderul AUR a criticat vehement poziția și acțiunile PSD și PNL, acuzându-le că au transformat Giurgiu în unul din cele mai sărace județe din țară, ignorând în mod deliberat oportunitățile de dezvoltare.

„PSD-PNL sunt principalii vinovați de stagnarea unei regiuni atât de strategice. Sub conducerea lor, Giurgiu pare a fi o enclavă izolată, în loc să fie un punct de legătură și dezvoltare între România și vecinii săi”, a punctat prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button