Actualitate

Marea Justiție din România: un copil de 14 condamnat pentru uciderea unui CUC

Un copil a fost condamnat de judecătorii de la Vânju Mare după ce a omorât un guguștiuc. Băiatul a împușcat pasărea cu o armă cu bile din plastic, în timp ce se juca pe malul unui râu care trece prin comuna în care locuiește. Polițiștii au întocmit pe numele băiatului de 14 ani un dosar penal pentru braconaj cinegetic, au urmat cercetările și după aproape doi ani a primit sentința.

Potrivit anchetatorilor, în 8 februarie 2020, când băiatul avea 14 ani, profitând de faptul că tatăl său nu era acasă, a luat pușca de tip airsoft a acestuia, care fusese cumpărată, legal, de pe un site de specialitate și a mers pe malul râului Drincea, care trece prin Cujmir, localitatea lui de baștină. În timp ce se afla pe malul apei, băiatul ar fi tras în direcția unui guguștiuc aflat într-un copac. Pasărea a căzut la pământ, iar puștiul i-a smuls capul și a băgat-o într-un sac.

Cam aceasta este justiția din România. În timp de infractorii stau în parlament ei se ocupă de nimicuri. De ce mari poliția, procurori și judecătorii nu au curaj sau nu vor să se ocupe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button