Actualitate

Marcel Ciolacu susține că știe ce vor românii: „Nu cred că prioritatea românilor este acum suspendarea preşedintelui”

După ce a sabotat prima moțiune de cenzură propusă de AUR și susținută de USR, Marcel Ciolacu, liderul PSD, susține că el știe ce vor românii în acest moment. Acel lucru nu este suspendarea președintelui.

„Există vreo majoritate în acest sens? Există o prioritate a românilor acum suspendarea domnului Iohannis? Momentan, Partidul Social Democrat este cea mai stabilă forţă politică din România şi cea mai responsabilă. Nu cred că prioritatea românilor acum este suspendarea. Aici facem diferenţa dintre partidele care câştigă alegeri şi partide care încearcă de la un scor mic să vină cu lucruri fantastice (…) care să schimbe agenda. Nu cred că agenda publică este acum suspendarea domnului Iohannis. Nu că nu ar trebui suspendat domnul Iohannis. Ca să suspenzi un preşedinte îţi trebuie o majoritate în Parlament. Mie mi se pare o temă falsă în acest moment”, a precizat Marcel Ciolacu.

George Simion a afirmat, după adoptarea moţiunii de cenzură, că AUR susţine alegerile anticipate, iar dacă preşedintele Klaus Iohannis „va sfida” partidul, se gândeşte şi la posibilitatea suspendării acestuia din funcţie.

„Suntem de acord cu alegerile anticipate, mergem până la capăt. Dacă în vreun fel vedem că ne va sfida Klaus Iohannis – nu neapărat pe noi, ci pe cei care ne-au votat şi ne-au trimis aici -, o să vorbim şi de posibilitatea suspendării lui Klaus Iohannis”, a spus Simion.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button