Distribuți acest articol

Marcel Ciolacu, șeful PSD, partid ce este anchetat de DNA pe tema campaniile Viorica Dancilă, acuză pe nouă conducere a lui Cîțu, că vrea să „vândă pe nimic” cele mai profitabile companii de stat!


“Iohannis trebuie să facă un singur lucru la șuetă anticonstituțională cu miniștrii de la Cotroceni: să ceară imperativ că acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile românești!

Timp de un an, nu am permis că acest Guvern de dreapta care a dus România în faliment să vândă tot din casă! Ne-am bătut cu ei în Parlament și am reușit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC și Aeroporturi București.

Acum însă, pentru că știe că în curând nu-l va mai împrumută nimeni, Cîțu vrea să dea un nou asalt asupra avuției naționale și să treacă peste legea PSD care îl bloca să vândă activele în plină criză sanitară și economică.

10 miliarde de euro și aproape 18.000 de salariați. Această este miza lui Cîțu!

Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt! Și să ia aminte că nici acum nu-i vom lasă!”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

Pe de altă parte, președintele Klaus Iohannis i-a convocat vineri, 8 ianuarie, la Palatul Cotroceni pe premierul Florin Cîțu și miniștrii PNL ai guvernului, la ora 12.00. Joi după-amiază șeful statului a avut o întrunire cu miniștrii USR-PLUS.

Sursă text: ziare.com

Sursă foto: digi24.ro


Distribuți acest articol