Actualitate

Marcel Ciolacu se visează președinte. După Iohannis 7 case poate îl vom avea pe Ciolacu Indemnizație de Revoluționar

Marcel Ciolacu se visează președinte. După Iohannis 7 case poate îl vom avea pe Ciolacu Indemnizație de Revoluționar.

Sistemul caută oameni care să poată fi șantajați pentru poziția de președinte al țării. Sistemul este format din cele două partide politice care au distrus țara împreună: PSD și PNL . În realitate nu este vorba despre două partide politice ci despre două formațiuni politice ce se comportă precum două rețele de crimă organizată.

Marcel Ciolacu se dorește a fi președintele României. Unii vor să scape de el de la conducerea partidului și încearcă să îl determine să se autopropune ca și candidat. Dacă acest lucru se va întâmpla atunci eșecul ce se va înregistra se va finaliza cu o demitere din funcția de președinte al PSD, dar, din experiență, acesta va fi dat și afară din partid. Regula la PSD este că președinții sunt dați afară, umiliți după ce își pierd funcția.

Să vedem dacă Marcel Ciolacu va cădea în această capcană. La încălzire deja se pregătește Gabriela Firea. Fosta vedetă TV, după ce a distrus capitala României inventând zeci de firme unde să fie angajat activul de partid, se visează președinte la PSD. Ea ar a fi al doilea președinte femeie al PSD după Viorica Dăncilă. Sigur că nu este o asociere prea reușită.

Principala problemă a lui Marcel Ciolacu îl reprezintă un dosar deschis de procurori pentru că ar fi luat în fals indemnizația de revoluționar.

1 comentariu

  1. Se visează interlopul bronzat, de ce nu s-ar visa? Ca doar are in spate niste zdrențe lacome care vor sa stoarcă tot de la acest popor. Nu se gandesc ca o viata au si averea aia pe care vor ei s-o strângă n-o iau cu ei.
    Cat mai prosti si lăcomi la conducerea României, sa se lăfăie mafia serviciilor secrete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button