Actualitate

Marcel Ciolacu se vede premier: „Voi accepta postul. Ducem coaliția până în 2024”

Marcel Ciolacu a anunțat, într-un interviu la Antena 3, că dacă va fi desemnat de partid drept premier în luna mai 2023, va accepta postul.

Întrebat dacă își va asuma postul de premier din partea PSD la momentul schimbării postului cu PNL, Ciolacu a spus: ”împreună cu colegii vom lua decizia la momentul oportun. Este o provocare pe care trebuie să ți-o asumi.

Dacă colegii din partid vor considera că eu sunt cel mai oportun să ocup acel loc, voi merge. Dar vă asigur că rotația va avea loc”.

Ciolacu a mai spus că el face toate eforturile pentru a păstra coaliția de guvernare cu PNL, calificând drept ”meschinărie politică” o eventuală decizie de rupere a coaliției.

”Dacă aș fi fost meschin, nu aș fi propus colegilor să intrăm la guvernare în această coaliție. Am lăsat însă deoparte aceste calcule și am înțeles momentul prin care trece România. Nu regret decizia. Nu pot să fiu meschin după un an și jumătate și să ieșim de la guvernare. Dacă coaliția se rupe, ne vom întoarce la votul românilor, care vor decide. Dar eu personal, și n-am auzit vreun coleg, nu facem vreun calcul meschin, politic”, a spus Ciolacu la Antena 3.

”Sunt foarte determinat, am văzut că la fel e și premierul, să ducem coaliția până în 2024”, a mai spus el.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button