Actualitate

Marcel Ciolacu s-a sucit: „Nu-mi aduc aminte să fi spus că preşedintele Iohannis este toxic”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat că a spus în trecut despre preşedintele Iohannis ca este „un personaj toxic pentru România”.

„Nu-mi aduc aminte să fi spus că preşedintele Iohannis este toxic sau ne-toxic. Are multe explicaţii de dat pentru că s-a implicat activ în campaniile electorale, dacă vrem să trăim într-o ţară normală”, a declarat Ciolacu la Digi24.ro, după ce a fost întrebat de prezentatoare cum se înţelege acum cu preşedintele după ce a spus despre acesta că este „toxic pentru România”.

Marcel Ciolacu, politician care nu demult declara că el nu mai are ce vorbi cu Iohannis până când acesta nu îşi cere scuze pentru că a numit PSD-ul „ciuma roşie”, a mai declarat că are o relaţie „instituţională” cu preşedintele şi discută cu acesta despre priorităţile legislative şi angajamentele asumate de România.

„Este o relaţie instituţională. Nu am un parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis, aşa cum au cei de la PNL. (…) Îmi doresc ca acest guvern, în afară de faptul că e un guvern funcţional şi cu o susţinere parlamentară consistentă, îmi doresc să fie şi eficient. Este singurul lucru pe care mi-l doresc. În continuare am o relaţie instituţională cu preşedintele, discutăm pentru priorităţile legislative şi angajamentele pe care şi le ia România”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă PSD are candidat pentru alegerile prezidenţiale, Ciolacu a răspuns că în partid există mulţi candidaţi în acest moment şi că în interiorul PSD s-a terminat cu abordarea în care preşedintele partidului era şi candidat pentru funcţia de preşedinte al României.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button