Actualitate

Marcel Ciolacu refuză suspendarea lui Iohannis

Marcel Ciolacu este președintele de moment al PSD.

Acesta a declarat public de mai multe ori că suspendarea lui Klaus Iohannis, cel numit președinte al României, nu este susținută.

Marcel Ciolacu are mai multe dosare penale deschise și cu care este ținut în lesă. Unul dintre ele este pentru documentația ilegală cu ajutorul căreia a fraudat statul român sub forma pensiei de revoluționar. Marcel Ciolacu nu a fost și nu este un mare luptător, mai ales pentru libertate, cu toate acestea, ca orice mic ciocoi, s-a bucurat la cei aproape 500 de euro oferiți lunar drept mită de PSD sub forma pensiei de revoluționar.

Dar această pensie și ilegalitățile comise l-au făcut perfect pentru funcția de președinte al PSD: lacom, nu foarte inteligent și controlabil. Pe posturile importante din partide sau stat nu poți pune, dacă vrei să controlezi România, decât oameni mici și șantajabili.

Partidele politice primesc milioane de euro lunar, iar Marcel Ciolacu și PSD primesc cei mai mulți bani. Tot felul de firme inventate facturează servicii fictive la partidele politice, se plătesc apoi impozitele aferente și banii ajung înapoi la cei care conduc partidele politice. Sigur că este ilegal și vorbim de o schemă de fraudare, dar nici un președinte de partid nu s-a putut abține să nu bage mâna în borcanul cu miere.

Excepție AUR. George Simion și Claudiu Târziu, cei doi copreședinți, respectă promisiunea electorală făcută și nu au cheltuit subvenția publică. AUR a depus un proiect de lege prin care să poată construi un spital, dar la moment acest proiect a fost blocat de PSD și de PNL. USR nu dorește nici el spital.

Revenind la Marcel Ciolacu, el este unul dintre cei care au dat PSD pe mâna lui Klaus Iohannis. Alegerile parlamentare au arătat înțelegerea existentă și Viorica Dăncilă, un român mediocru, a ajuns prim-ministru și apoi propunerea PSD ca și candidat la prezidențiale. Sigur că a fost absurd și Marcel Ciolacu a enervat atunci mai mulți români decât Klaus Iohannis.

Acum președintele PSD refuză să îl suspende pe actualul președinte. Doar PSD poate face acest lucru și are numărul minim de voturi necesare ca să declanșeze procedura.

Klaus Iohannis a încălcat de mai multe ori constituția atunci când s-a băgat în alegerile din România dar și în alegerile interne din PNL. Președintele trebuie să îi reprezinte pe toți românii și nu grupuri de interese ce nu au legătură cu votul democratic al românilor.

La moment doar AUR spune că e posibil să înceapă suspendarea, asta dacă se încalcă iar constituția și Florin Cîtu este numit din nou premier. Curtea Constituțională a spus clar: dacă un prim-ministru a fost dat jos, el jos trebuie să rămână, nu se poate impune un om care a pierdut susținerea poporului.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button