Actualitate

Marcel Ciolacu ne asigură: „Nu ne fură nimeni niciun gaz. Legea offshore este excelentă”

Marcel Ciolacu a ținut să precizeze, având în vedere îndoielilor anumitor specialiști, că legea offshore este excelentă pentru statul român. Liderul PSD susține că nu va veni nimeni să ne fure niciun gaz.

„Importantă în acest moment este resursa. Legea este corectă şi favorabilă nu numai statului român, ci şi României. (…) Noi mai vrem să dezvoltăm ţara asta, sau vrem să găsim chichiţe? E o lege corectă, e o lege bună pentru români şi pentru statul român. Şi câştigăm, avem şi resursă şi este un pas imens făcut către o independenţă energetică. Nu ne fură nimeni niciun gaz. Ne întoarcem în ’90, că ne fură ţara? Ce, am înnebunit la cap iar?”, a afirmat Marcel Ciolacu.

El a adăugat că legea s-a adoptat „la momentul la care a trebuit” şi consideră că este „excelent” că actul normativ a fost adoptat.

George Simion a declarat că guvernul majoritar PNL-PSD-USR și UDMR au votat pe repede înainte o lege privind exploatarea gazelor românești din Marea Neagră. Este o lege servită de afară, așa cum sunt multe legi prin România.

Liderul opoziției afirmă că asistăm la un jaf național.

„Gazele vor pleca din România în secunda în care ies la suprafață.- Cei care vor exploata zăcămintele au doar drepturi, nu și obligații față de statul român. Așa a vrut gașca lui Iohannis în frunte cu Virgil Popescu.”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button