Actualitate

Marcel Ciolacu crede că este în opoziție: „Ministrul Energiei să vină cu soluții până la 1 septembrie”

Marcel Ciolacu se comportă ca și cum ar fi în opoziție. Se caută vinovații pentru suferința românilor, dar nu din Guvern. Actuala coaliție a dus o politică dezastruoasă împotriva propriilor alegători. PSD și PNL se joacă de-a guvernarea, iar românii de rând fierb.

„Responsabilitatea este a Ministerului Energiei pentru că ei sunt promotorii actului legislativ, vin cu OUG. În opinia mea, dl ministru Virgil Popescu are responsabilitatea ca până la 1 septembrie să vină cu un act normativ care să reglementeze…Repet, perioada în care energia este deja vândută și perioada următoare unde energia nu este vândută și cred că este cazul să venim cu o perspectivă până în anul 2025”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă va rămâne în vigoare compensarea, liderul PSD a spus: „Din punctul meu de vedere este ca până la 1 septembrie să se vină cu un act normativ. Această compensare, eu v-am spus doar o scăpare din ea cu acel preț mediu, nu cred că mai este de actualitate, ținând cont de impactul deja solicitat de către Ministerul Energiei. (…) Trebuie venită cu o reglementare a prețului”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button