Actualitate

Marcel CIOLACU a plecat în excursie în Spania, a terminat cu problemele românilor. O ia pe urmele lui Iohannis

Președintele PSD Marcel Ciolacu a plecat într-o excursie în Spania.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit joi cu preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei, Meritxell Batet Lamana, cu care a discutat despre aderarea României la spaţiul Schengen şi despre prezenţa tot mai mare a investitorilor spanioli în ţara noastră.

Cu toate acestea vizita a fost mai mult electorală decât cu beneficii reale. În loc să meargă să se vadă cu investitori privați din Spania, el s-a văzut cu niște factori politici trecători. Politicienii români nu înțeleg că investitorii străini se caută în fabricile lor și nu prin tot felul de birouri ale unor politicieni străini care sunt trecători și detestați.

Marcel Ciolacu se visează președintele României, așa că o ia pe urmele lui Klaus Iohannis și începe prin excursii făcute pe banii statului român. Așa poți sta la hoteluri scumpe, poți mânca la restaurante cu multe stele.

Povestea cu Schengen reprezintă doar apă de ploaie deoarece România este un stat corupt și partenerii europeni nu sunt dișpuși să lase două partide corupte să protejeze granițele Europei. Și românii se confruntă cu această corupție în fiecare zi, la fiecare aviz luat, la fiecare interacțiune cu o autoritate publică.

Olanda, Suedia și acum Austria sunt foarte clare: nu este momentul ca acum să intre România în Schengen. Poporul român merita acest drept dar iată că suntem pedepsiți deoarece nu am ales corect la vot și de 33 de ani susținem două partide care au făcut foarte mult rău românilor.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button