Actualitate

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD votează moțiunea de cenzură inițiată de AUR împotriva Guvernului Cîțu

Liderul socialiștilor, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul său va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, dar cere ca USR-PLUS să plece de la guvernare prin demisie, dacă au curaj. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a depus, ieri, moțiunea de cenzură.

Moțiunea de cenzură inițiată de AUR vine într-un moment oportun și are toate șansele să treacă, având în vedere că sunt foarte mulți nemulțumiți de coaliție. USR-PLUS vrea demiterea premierului Florin Cîțu și susține că va vota moțiunea de cenzură. Sunt oameni și din PNL care s-au arătat nemulțumiți de conducerea Guvernului.

“Dacă USR PLUS vrea ca acest guvern să pice, își dau toți demisia. Și tot guvernul pleacă! Îi așteptăm pe cei din USR PLUS să termine cu baletul și să semneze. În nici un caz nu vom accepta ca dorința românilor de a scăpa de acest guvern ticălos să fie folosită de USR PLUS ca obiect de șantaj între partidele din Coaliție. a explicat Marcel Ciolacu.

“Acești incompetenți aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor. Din nou, și-au ales cel mai prost moment: când românii plătesc facturi duble la energie și gaze, iar prețurile au luat-o complet razna!”, a declarat președintele PSD într-o postare publicată pe contul de Facebook.

„Pentru a nu fi din nou penibili, USR PLUS au doar două soluții: ieșiți de la Guvernare sau semnați moțiunea de cenzură! Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreți să contați măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, a spus Marcel Ciolacu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button