Actualitate

Managerul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu“: „Ducem o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru ca şobolanii să nu intre în clădire”

În timp ce Clotilde Armand iese în spațiul public și anunță victorios că scandalul gunoaielor din Sectorul 1 s-a terminat, managerul Spitalului de Urgență pentru copii Grigore Alexandrescu susține că duce o luptă continuă ca șobolanii să nu intre în unitate.

Suntem singurul spital din lume, pot spune, în care Blocul Operator Ortopedie este la parter. Este o luptă pe viaţă şi pe moarte între noi – nu ştiu dacă e bine să zic asta – şi şobolani, adică să nu intre în clădire. Suntem lângă metrou, ce am putea să avem? Rembrandt-uri nu. Şobolani”, a declarat profesorul Alexandru Ulici, managerul Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Profesorul afirmă că se face deratizare cât de des se poate, însă tot mai ajung şobolani de la metrou, iar riscul este mare. 

Avem o clădire dezafectată, facem deratizare odată pe săptămână, cât de des se poate, totuşi mai vin şobolani şi, dacă blocul operator este la parter, e foarte riscant„, a mai declarat medicul.  

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button