Distribuți acest articol

Evaziune fiscală de sute de mii de euro a realizat Mălin Bot numai în ultimii trei ani. Acesta ar fi încasat sume nedeclarate și nejustificate din șantaj și activitatea de așa zis jurnalist independent.

O parte din sumele de bani ar fi fost încasate prin platforma Patreon.COM, pentru a se ascunse sursa reală a fondurilor. Vorbim de mii de euro lunar încasați numai în ultimii 5 ani.

Sumele respective ar fi trebuit să fie facturate și declarate la fisc deoarece reprezintă venituri obținute din activitatea de jurnalist. Practic acesta a prestat activități economice fără a emite factură și dispunând de bani după bunul plac.

Cel care se pretinde a lupta împotriva hoților se dovedește în realitate a fi exact un … hoț.

La adresa lui Mălin Bot există în acest moment un dosar de cercetare fiscală deschis în județul Timiș, acolo unde jurnalistul își are declarat sediul, deși nu calcă prea des pe “acasă“.

Informații pe surse susțin că sume importante de bani sosesc lunar la Mălin Bot și dinspre PNL, motiv pentru care nu veți reuși să vedeți prea multe materiale împotriva acestui partid, iar acolo unde ele există sunt numai de formă.

Rețineți dragi cititori: numai în ultimii ani vorbim de sume de ordinul a sute de mii de euro.

Mălin Bot comite fapte penale în timp ce îi plânge pe românii sărăci și se pretinde a fi apărătorul lor, când în realitate nu face decât să practice aceeași formă de șantaj pe care a folosit-o și Dan Diaconescu.


Distribuți acest articol