Republica Moldova

Maia Sandu și incompetența guvernării PAS aruncă Moldova în brațele bandiților: Foamea învinge mereu

Maia Sandu a reușit doar într-un an de zile să arunce Moldova în haos, după o guvernare dezastuoasă. În spatele imaginii de eroină creată de presă stă un dezastru economic de proporții. Inflația în Republica Moldova a ajuns la 29,1%, iar economiștii spun că va depăși 31% luna aceasta. Ucraina, țară aflată în război cu Rusia are o inflație de 18%.

În Moldova nu există o opoziție democratică ci partide conduse de bandiți precum, Ilan Șor și Igor Dodon. Astăzi, lidera partidului Șor Marina Tauber a mobilizat câteva zeci de mii de moldoveni la protest în Piața Marii Adunări Naționale. Pentru cei care nu au cunoștință, Ilan Șor a organizat un jaf de 1 miliard de dolari din băncile din Republica Moldova.

„Ei ne-au promis o viață mai bună. Ne-au promis pensii, salarii, drumuri, că noi vom trăi ca în Europa, astăzi avem doar sărăcie… Partidului ȘOR spune că a venit sfârșitul incompetenței. Vrem alegeri anticipate. Cei care nu se pot descurca să plece. Demisia!”, a declarat deputata Marina Tauber.

Maia Sandu are impresia că dacă o arestează pe Marina sau pe oricare alt rival politic va avea câștig de cauză. Foamea poporului va învinge, iar PAS-ul și oamenii buni vor fugi din țară cu chartere la fel ca Plahotniuc. Marea luptă cu corupția se dovedește a fi un dezastru de proporții pentru Maia Sandu. Degeaba organizezi execuții publice dacă nu pui pâine pe masă poporului.

„Am citit și eu în presă despre aceste proteste. Suntem o țară liberă și democratică, în care oamenii sunt în drept să organizeze aceste proteste. Bineînțeles, cu respectarea legislației, fără să creeze situații de tensiune sau de risc pentru cetățeni. O să am o întrebare la modul cum se finanțează aceste proteste și cine le finanțează, și cât de transparentă este finanțarea și de unde vin banii. Deci, aici, o să am o întrebare”, a declarat Maia Sandu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button