Actualitate

Maia Sandu, despre Dodon: Un porumbel rănit care a început să cânte a jale

Maia Sandu, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, a venit cu o reacției la ironiile făcute de Igor Dodon și l-a criticat pe actualul șef de stat pentru faptul că în patru ani de mandat nu a avut niciun rezultat.

Ieri, în timp ce aveam întâlniri cu unii candidați din primul tur, un porumbel rănit a ieșit în fața presei și a început să cânte cântece de jale. Igor Dodon, cel care a înțeles că pierde alegerile, care a pierdut primul tur de scrutin simte că-i fuge pământul de sub picioare și a ieșit să amenințe oamenii, speriindu-i că dacă nu-l votează, vine sfârșitul lumii”, a declarat Maia Sandu.

Totodată, candidatul PAS a subliniat că după patru ani de mandat, actualul șef de stat vine cu amenințări și asta pentru că în tot acest timp nu a avut niciun rezultat. „După patru ani de mandat, un președinte care nu a făcut nimic pentru oameni, care a făcut doar pentru familia și prietenii lui, care a mers în vacanțe de lux, care până și la întâlnirile cu alegătorii merge cu 12 Mercedes-uri, un președinte care a luat bani în pungă cu calendar de la Plahotniuc, un președinte care protejează bandiții în loc să vină să dea socoteală oamenilor, îi amenință”, a menționat Maia Sandu.

Amintim că ieri, Igor Dodon a atacat-o dur pe Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale din R. Moldova, acuzând-o că a făcut parte din „regimul Plahotniuc” și că a închis sute de școli și spitale. El a folosit o serie de dezinformări și a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să nu schimbe „porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Back to top button